~ Healing   60 min En lugn stund för dej som vill få komma ner i varv, bli av med kroppens spänningar och det hjälper dig att komma i balans.  60 min 600:-
~ Healing   60 min 

En lugn stund för dej som vill få komma ner i varv, bli av med kroppens spänningar och det hjälper dig att komma i balans.  60 min 600:-

 

Om Healing

Healing jobbar med hela människan och det innebär att den går in och jobbar med både kropp och själ. Genom att tillföra livskraft qi så börjar vi en process i positiv riktning. Den går till de områden som behöver och jag tycker själv att det är ett fantastiskt sätt att hjälpa mig själv och andra. Eftersom healingen går in på cellnivå så löser man även upp cellminnet och genom det kan man jobba med saker som man förträngt eller som ligger i tidigare liv. Att vara en länk är ett fantastiskt sätt att jobba då man känner av olika former av blockeringar i människan. Vi som jobbar med healing arbetar ju på olika sätt, men vi tillför samma livskraft...dvs  qi då vi jobbar.

 

Hur fungerar healingen...

Healingens energier strömmar igenom givaren till klienten. Det innebär att man är en länk för att tillföra livsenergi. Man kan ibland se resultat direkt och ibland efter 1 till 3 behandlingar. Healingen går in på alla nivåer, dvs den jobbar sig in på cellnivå hos människan. Vi är uppbyggda av energifält, både små och stora och ibland så tömmer vi dessa energicentra och de behöver då fyllas på. Om vi är tömda och är i obalans så kan det skapa fysiska åkommor hos oss men även emetionella... Man kan ibland gå direkt på problemet och ge heling. Det kan ge mycket goda resultat.

Det som är viktigt att nämna är att man får aldrig säga att healing botar, men det kan vara ett kompement till vår ordinära friskvård.

 

Vad händer...

Vi behåller vår energi genom att tänka positivt och inte utsätta oss för yttre och inre stress. Idag i vårt samhälle så lever tyvärr många under en form av stress och det gynnar inte kropp och själ i förlängningen. Vi kan ta oss lite tid varje dag för att varva ner och lyssna på oss själva. Bra sätt att varva ner är meditation, yoga, skogspromenad eller ng som inte kräven din tankeförmåga...utan bara ger dig ett lugn. Alla har sitt sätt att fylla på och det finns inga fel om man känner att det är bra för mig..Skapa positiva affirmationer är också ett bra sätt att påminna sig själv att varva ner och stärka sin känsla för välbefinnande.  

Healing är inte alls så magiskt som många kanske tror. Healing är något många av oss använder dagligen när vi tex tröstar gråtande barn genom att blåsa på deras onda finger eller lägga en hand mot deras heta panna.

Vi gör det av instinkt, men någonstans inom oss ber vi att det vi gör ska hjälpa just i samma ögonblick. Det är precis vad healern gör när han/hon lägger handen på tex Din onda rygg.

 Jag brukar även balansera chakrorna (Chakrabalansering) så att de känns lagom starka och är i balans sinsemellan.

Under tiden jag ger healing brukar jag ibland se bilder eller känna känslor som ofta har samband med personen jag ger healing till. Då brukar jag fråga om den som mottar healingen vill att jag berättar vad jag ser eller känner. Det brukar ofta leda till insikter och förståelse av de egna känslorna hos den som mottar healingen.

Det händer ganska ofta att den som mottar healing börja gråta, det är en stilla gråt som kommer när spänningar man haft länge släpper och när negativa energier rensas bort och försvinner och ersätts av mer positiva och stärkande energier.

Efter att man mottagit healing känner man sig oftast väldigt lugn och avslappnad. Den känslan kan sitta i alltifrån någon timme till flera veckor.

Som healer måste man även tänka på sitt eget skydd. Det kan annars hända att man mår dåligt själv efter att ha gett healing till andra. Det är inte så att man tar över någons sjukdom, men man kan känna av andras energier och hur de mår. Det går över efter ett tag när de egna energierna kommer i balans igen.

Det är inte någon förutsättning att man tror på healing för att vara mottaglig för den, det fungerar ändå, på ett högre plan än man är medveten om.

Healing kan även utföras på distans för att skicka helande kraft till en person, ett djur eller till hela vår moder jord. Ibland känner mottagaren av att man skickar healing, men ibland känner han/hon ingenting. Men healingen når fram ändå.

Mycket av mina kunskaper om healing har jag fått från kurser jag gått, Reiki. Men det viktigaste är, som alltid när man vill lära sig något ordentligt, att regelbundet öva och öva. Och att mottagaren får det bästa som han/hon behöver just nu.

 

Majvi Romeborn | Björlanda, Natanaelsgården 2 |  Rävlanda| mobil 0709 50 58 76  mejl: [email protected]
Sidan uppdaterad 18 mars 2014