Majvi Romeborn Konstnär & Designer

Majvi Romeborn livsstils coach med touch av mycket färg. Jag gör Energi tavlor, Aura tavlor eller personliga tavlor går att kalla dem vilket som. 

Jag använder klara färger och gör dynamisk konst. Finns ingen som gör det jag gör. Har målat på det här viset i 6 år sedan 2009.


Jag är konstnär, livsstils coach, healer, designer, illustratör, spelar tibetansk klangskål för att heala och aromaterapeut mm.

Aura tavlor för att kunna hjälpa människor att förstå och utveckla sig själva och få reda på vad man vill i livet. Hjälp till själv hjälp. Att arbeta med alla åldrar. Jag brinner för att kunna hjälpa och vägleda de som söker min hjälp till att hitta sin väg till välbefinnande och harmoni i livet.

Jag gör även konsultationer, vägledning i livet.


Genom att arbeta med alla mina tillväga gång sätt har jag hittat ett enastående verktyg som hjälp till självhjälp.

Älskar allt som har med färg och form att göra. När jag arbetar med mina händer och på andra olika sätt kreativt skapar saker blir jag lycklig. Det blir de flesta människorna.

Genom mig får ni mycket energi och healing. Jag målar det synliga och det osynliga i ert liv.

Att se hela skapelsen från en liten idé till ett faktiskt färdigt objekt känns helt fantastiskt och på flera vis helande och lugnande. Möte med människor är inspirerande.


Jag har kurser i Kreativ målning, inom personlig utveckling.

1. "Släpp loss din inre livskonstnär! - Börja leva ditt liv med kreativitet"

2. "Följ dina drömmar"

3. Gör din grej! Vad är meningen med mitt liv! 

Du målar i grupp eller om du vill kan du komma själv. 


Välkommen!